Tiptel en Xelion leveren VoIP in België

Dit artikel delen:
cloud telefonie

Xelion uit Delft en Tiptel, met vestigingen in Zaventem en Almere, gaan hosted telefoniediensten in België en Luxemburg aanbieden. De partijen gaan de Htek VoIP-telefoons van Tiptel aanbieden in combinatie met het hosted VoIP-platform van Xelion. Dat platform is naar eigen zeggen aangepast aan de wensen van de lokale markt.

Het van oorsprong Duitse Tiptel is actief in België en Luxemburg via resellers. Nu sluit het een partnerschap met Xelion om hosted telefoniediensten aan te bieden. ‘We hebben gezamenlijk een oplossing ontwikkelt die het voor de reseller mogelijk maakt om via één portal alle diensten te bestellen en beheren’, vertelt Ton Kuppens, directeur Tiptel Benelux.

‘Naast de cloudtelefonie-dienst van Xelion in combinatie met de Htek toestellen van Tiptel, worden ook access en sip trunks 'meegebundeld'. De reseller kan via één bestelportal de dienst zelf samenstellen en via een factuur aan zijn klant laten factureren. Daarmee kunnen nieuwe resellers op een makkelijke manier van start.

Via deze samenwerking verwacht Kuppens dat partners kunnen profiteren van de verschuiving naar hosted voice diensten in België en Luxemburg.

Bedrijfsprofielen

Tiptel, opgericht in 1973, is een Duitse producent van telecommunicatie. Het bedrijf beschikt over een fabrikant in Ratingen (Duitsland) en lokale kantoren in België (Zaventem), Nederland (Almere), Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Xelion is in 1988 opgericht door Micha Cohen. Het bedrijf uit Delft ontwikkelt telefonieproducten voor zakelijke gebruikers. Het werkt samen met diverse partners, die gespecialiseerd zijn in dienstverlening naar bepaalde sectoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-13T10:55:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.