Copaco verbetert e-commerce-platform

E-commerce

Copaco introduceert een nieuw en verbeterd e-commerce-platform in de Benelux. De nieuwe look en functionaliteiten moeten het zakendoen voor partners makkelijker en toegankelijker te maken.

‘Wij zijn erg blij en trots om ons nieuwe e-commerce-platform te presenteren’, zegt ceo Iwan Kuijpers. ‘De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt zodat onze partners 24/7 makkelijk en efficiënt online zaken kunnen doen met Copaco. Daar hebben niet alleen onze partners profijt van, maar wij ook. Door de verbeteringen in het e-commerce-platform kunnen mijn collega’s zich namelijk nog meer toeleggen op persoonlijk advies en support  aan onze partners.’

In september lanceerde Copaco al de beta van het platform, nu is het de beurt aan de officiële versie. De site kreeg niet alleen een nieuw modern jasje gekregen, maar is ook uitgebreid in functionaliteiten.De komende maanden wordt het platform verder geoptimaliseerd en uitgebreid met meer nieuwe functionaliteiten, zo belooft Kuijpers. Daarvoor zal gebruikgemaakt worden van feedback van de gebruikers.

Copaco

Ict-distributeurs Copaco heeft circa vierhonderd medewerkers in dienst en levert een portfolio aan hardware als computers en toebehoren, data-opslag, mobiele telefonie, software en industriële en consumentenelektronica, maar ook led- en domotica-oplossingen. Daarnaast worden ook diensten aangeboden op het gebied van servers, storage, mobility, logistic fulfilment en cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-05T09:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.