Rubrik lanceert tech-partnerprogramma

Het Amerikaanse datamanagementbedrijf Rubrik komt met het Rubrik Technology Alliance-programma (TAP). Dat is naar eigen zeggen het eerste wereldwijde programma voor partners in technologie-integratie. Het programma brengt een ecosysteem van partners samen die de functionaliteit van Rubrik Cloud Data Management, het Rubrik Polaris SaaS-platform en Rubrik Datos IO uitbreiden.

Het gelaagde programma biedt partners volgens het bedrijf een kader voor differentiatie, toegang tot de api’s van Rubrik en technische hulpmiddelen om naadloze integraties te realiseren. ‘Onze technologiepartners vormen de kern van de strategie van Rubrik’, zegt Mike Tornincasa, verantwoordelijk voor de wereldwijde sales. ‘Deze partnerships stellen ons in staat om snel geïntegreerde oplossingen met toegevoegde waarde te introduceren die belangrijke problemen voor zakelijke klanten oplossen.’

Innovatie en marktleiderschap

"Met TAP kunnen wij en onze partners meer routes bieden voor klanten om bij de cloud te komen, meer oplossingen die tijd besparen en nieuwe manieren om complexe it-infrastructuur te vereenvoudigen."

Het programma biedt drie niveaus: foundation, solution en strategic, met steeds hogere eisen en voordelen voor elk niveau. Partners worden geselecteerd op basis van technologische innovatie, marktleiderschap en overeenstemming met de Rubrik-waarden. ‘We zien onze klanten investeren in oplossingen die de integratie van cloud in hun infrastructuur vereenvoudigen, automatiseren en stroomlijnen’, zegt Ranajit Nevatia, verantwoordelijk voor de allianties die Rubrik aangaat. ‘Ons nieuwe Technology Alliance-programma is de volgende stap in de ontwikkeling van een uitgebreid partner-ecosysteem. Met TAP kunnen wij en onze partners meer routes bieden voor klanten om bij de cloud te komen, meer oplossingen die tijd besparen en nieuwe manieren om complexe it-infrastructuur te vereenvoudigen.’

Rubrik Polaris

In april 2018 lanceerde Rubrik Polaris, het SaaS-platform voor datamanagementapplicaties. Het bedrijf bouwde Polaris met een open api-architectuur, waardoor externe ontwikkelaars een compleet ecosysteem van datamanagement-applicaties kunnen maken die op het platform draaien. Het TAP is de volgende stap van Rubrik in het bouwen van dit ecosysteem. TAP voegt technologie-integratiepartners toe aan het partnerbedrijfsmodel van Rubrik, dat nu al bestaat uit resellers en serviceproviders.

Voordelen voor TAP-partners

Rubrik biedt TAP-partners naar eigen zeggen de volgende belangrijke voordelen:

  • Technische middelen om te helpen bij de ontwikkeling: partners hebben toegang tot Rubriks technische hulpmiddelen, naast de api's van Rubrik, waardoor ze technische integraties kunnen ontwikkelen voor een gezamenlijke oplossing.
  • Verbeterde ''go to market' en gezamenlijke marketingtools: partners krijgen toegang tot een uitgebreid aanbod aan gezamenlijke marketingaanbiedingen en verkoopprogramma's die bewustzijn creëren en nieuwe kansen bieden voor de geïntegreerde oplossing.
  • Toegang tot training en ondersteuning: het programma biedt partners toegang tot productinformatie, training en het ondersteuningsteam van Rubrik. Hierdoor kunnen partners volgens Rubrik snel oplossingen bouwen en valideren met verbeterde functionaliteit.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-24T13:48:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.