Ipswitch tekent distributiecontract met Infinigate

Dit artikel delen:
Digitale handtekening

Ipswitch gaat een samenwerking aan met Infinigate. Het partnerschap stelt resellers in de Benelux in staat om via Infinigate gebruik te maken van de it-managementoplossingen van Ipswitch.

Ipswitch staat te boek als producent van de bekroonde secure file transfer- en network managementsoftware, terwijl de in 1996 opgerichte distributeur Infinigate bekendheid geniet als value added distributeur van it-securityoplossingen in Europa.

Resellers in de Benelux hebben nu de mogelijkheid tot de aanschaf van Moveit en Ws_ftp voor secure file transfer en Whatsup Gold voor netwerkmonitoring van Ipswitch.

Dashboard

Whatsup Gold 2018 bevat features zoals performance monitoring voor Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure Cloud, Meraki Cloud Managed Wireless Systems en Dell Compellent-opslagapparaten. Klanten van Ipswitch hebben een dashboard en een kaart die inzicht geeft in de status en prestaties van het netwerk, servers, opslagapparaten en applicaties in de cloud en on-premises met één netwerkinterface.

Moveit wordt wereldwijd gebruikt door duizenden organisaties om de activiteiten van bedrijfskritische bestanden te beveiligen, te traceren en te controleren.

Ws_ftp-server ten slotte geeft de flexibiliteit om een efficiënt en aanpasbaar proces te maken om bestanden te delen om aan specifieke behoeften van organisaties te voldoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-20T15:12:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.