Citrix wijzigt management EMEA voor cloudstrategie

Dit artikel delen:

Eric Kline is nu coo EMEA bij Citrix. Eerder was hij vice president partner EMEA.

De samenstelling van het EMEA-managementteam van Citrix is gewijzigd. Dit met als doel om partners en klanten die zich in de regio richten op nieuwe markten of een cloudtransitie (gaan) doormaken beter te ondersteunen. Eric Kline wordt chief operating officer (coo) EMEA, Lee Hughes neemt de rol van vice president Networking EMEA op zich, terwijl Daren Finney Eric Kline vervangt als vice president partner EMEA.

In zijn nieuwe rol als coo EMEA wordt Kline verantwoordelijk voor digitale verkoop, vernieuwingen, marketing en go-to-market functies. Hij trad in februari 2000 in dienst bij Citrix en bekleedde een reeks managementfuncties in de VS. In 2012 verhuisde hij naar Europa, waar hij verantwoordelijk was voor de ‘professional services’-activiteiten in de hele regio.

Daren Finney vervangt Eric Kline als vice president partner sales EMEA en wordt verantwoordelijk voor het versterken van de toewijding van het bedrijf aan zijn EMEA-partners en ‘hun succes en winstgevendheid op de lange termijn’. Finney trad in 2017 in dienst bij Citrix als directeur voor de distributie en ‘mid-market’ EMEA.

Lee Hughes neemt de verantwoordelijkheid voor de nieuw gecentraliseerde netwerkactiviteiten in EMEA op zich. Hij trad in januari 2018 in dienst bij Citrix als algemeen directeur van EMEA Professional Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-25T13:33:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.