Launch Distribution distribueert Safetica in Benelux

Safetica, specialist in databeveiliging, heeft een channel-partnership afgesloten met de Nederlandse distributeur The Launch Distribution. Dit bedrijf voegt de oplossingen van Safetica toe aan zijn portfolio beveiligings-, data management- en high availability-producten voor de Benelux.

De vraag naar producten die gegevens beveiligen en zorgen dat ze niet verdwijnen, kreeg recent een stevige boost door de invoering van de GDPR. De data loss prevention-producten van Safetica (een dochter van het Slowaakse Eset) helpen organisaties hun gegevens te beveiligen tegen calamiteiten. De auditing-tools laten zien hoe data is opgeslagen, hoe deze tussen gebruikers zijn weg vindt en wie en hoe de data gebruikt. Gebruikers van gevoelige data worden daar ook van verwittigd voor deze wordt gedeeld of verstuurd. Wanneer data het bedrijf verlaat worden managers daarover gewaarschuwd.

‘We zijn blij met deze overeenkomst met een sterke, ervaren distributeur voor de Benelux-markt’, zegt Safetica-ceo Petr Zikes. ‘Samen kunnen een langetermijnrelatie bouwen met onze klanten en hun data en business beschermen.’

Safetica is aanwezig op Infosecurity.be 2019 in Brussel Expo. Deze ict-beurs vindt tegelijkertijd met Data & Cloud Expo plaats op 20 en 21 maart 2019.

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

Infosecurity.be is in combinatie met Data & Cloud Expo dé Belgische vakbeurs op het gebied van ict-security, datamanagement en cloud computing voor ict-managers en ict-professionals. Met ruim 130 exposanten en meer dan honderd vakinhoudelijke seminaries richt het evenement zich op ontwikkelingen binnen cyber security, cloud computing, datacenter & infrastructure optimisation, data science & management, digital transformation, it service management & control,  privacy, governance & risk management, artificial intelligence, blockchain en internet of things. Registreer nu voor een gratis ticket. We verwelkomen u graag op 20 & 21 maart in Brussels expo!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-08T09:37:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.