VMware komt met nieuw partnerprogramma

Softwarehuis VMware gaat zijn partnerprogramma radicaal anders vormgeven. De nieuwe manier waarop het bedrijf zaken doet met zijn partners moeten leiden tot meer eenvoud, keuze en innovatie.

Partner Connect, zo heet het nieuwe en vereenvoudigde partnerprogramma dat VMware voorstelde en dat vanaf begin volgend jaar in voege gaat. Het programma moet er voor zorgen dat de businessmodellen van zowel VMware als de partners beter op een lijn zitten, zegt het bedrijf.

‘We hebben naar feedback van onze gebruikers geluisterd en Partner Connect wordt het enige partnerprogramma voor elk zakenmodel’, zegt Jenni Flinders bij VMware verantwoordelijk voor het wereldwijde channelkanaal. ‘Met dit nieuwe programma maken we het voor partners erg eenvoudig om samen met ons te verkopen en te investeren.'

Partner Connect bestaat uit drie pijlers: Partner, Advanced Partner en Principal Partner. Die laatste krijgen uitgebreide ondersteuning en voordelen zoals incentives bij de uitrol van nieuwe producten en een prioritaire status voor het opzetten van gezamenlijke initiatieven en co-selling-opportuniteiten. Alle partners hebben de VMware Solution Competencies behaald en kunnen, door het behalen van verkoopdoelen, meer voordelen verkrijgen alsook betere marges.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-04T12:14:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.