Sophos vindt in Meulenberg channelmanager West-Europa

Dit artikel delen:

Daniëlle Meulenberg

Beveiligingsbedrijf Sophos stelt Daniëlle Meulenberg aan als channelaccountmanager voor managed service providers binnen de West-Europese markt. In haar nieuwe functie wordt Meulenberg (45) het aanspreekpunt voor Sophos-resellers die managed services aan klanten aanbieden.

Ze focust op die partners die een maandelijkse securitylicentie bij Sophos afnemen en aan eindgebruikers doorverkopen. De eindgebruikers die Sophos' maandelijkse abonnementsdiensten afnemen, worden dus ook door deze resellers bediend.

Lokale channelcollega’s

‘West-Europa is in dit geval Benelux, Frankrijk, Italië en Spanje met Portugal’, licht Meulenberg toe. ‘Deze landen zal ik voornamelijk vanuit het Nederlandse kantoor van Sophos in Oosterhout aansturen. Msp-resellers in de Benelux zal ik zelf bezoeken; voor mijn klanten in Frankrijk, Spanje en Portugal en Italië schakel ik lokale channelcollega’s in.’

Profiel

Daniëlle Meulenberg is al geruime tijd bij Sophos Nederland werkzaam. Ooit begon zij als sales assistant binnen de Nederlandse Sophos-organisatie waarna zij de functie van channelaccountmanager voor het mkb (in België: kmo's) bekleedde. In haar nieuwe rol is ze deze maand gestart.

Sophos is vooral bekend als security-leverancier voor het mkb. Het bedrijf focust zich vanuit zijn aanbod op ‘synchronized security’, mede omdat het een ‘all-in one’-oplossing aanbiedt met zowel een eigen endpoint als extern. Concurrenten van Sophos zijn Fortinet, Symantec, McAfee en Check Point Software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-18T10:49:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.