Orange Belgium neemt integrator BKM over

Orange Belgium heeft BKM uit Hasselt overgenomen. Orange wil zo een antwoord bieden op de groeiende vraag van zijn B2B-klanten naar één enkele connectiviteits- en ict-provider.

De bedrijfswaarde van deze overname bedraagt 52,4 miljoen euro, inclusief schulden. Orange neemt de NV Upsize over, het moederbedrijf achter BKM en CC@PS, een it- en printing-reseller die vorig jaar in april door BKM werd ingelijfd.  

BKM biedt ict-oplossingen op vier gebieden: unified communications & collaboration (ucc), it en beveiligingsoplossingen, document- & visual oplossingen en connectiviteit. In 2018 genereerde het 25 jaar oude bedrijf 43 miljoen aan pro-forma-inkomsten. Er werken zo’n 230 mensen.

‘Ik ben ervan overtuigd dat de complementariteit van BKM en Orange Belgium ons in staat zal stellen onze klanten te begeleiden tijdens hun digitale reis met een compleet ict-aanbod, zowel in het kmo als in het corporate segment’, zegt BKM-ceo Bart Soetaers. ‘Bovendien voegt BKM zich bij een sterke telecomspeler en een sterk merk. Beide troeven zullen ons helpen onze gemeenschappelijke groeiambities waar te maken. Voor de BKM-medewerkers vormt deze overname een unieke kans om verder te evolueren binnen de Orange-familie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-30T12:19:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.