Bitdefender komt met nieuw msp-programma

Dit artikel delen:

Het Roemeense Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen, heeft zijn Partner Advantage Network Program uitgebreid. Via deze uitbreiding kunnen resellers, service providers en partners volgens het bedrijf hun processen stroomlijnen en hun dienstenaanbod uitbreiden om nieuwe omzetstromen aan te boren.

Het nieuwe MSP Program is per 18 juni toegevoegd aan het bestaande Partner Advantage Network Program. De volgende stap is de introductie van het Integrated Channel Program.

Incentives en winstverbetering

Het partnerprogramma van Bitdefender wordt uitgebreid met het MSP Partner Program. Deze uitbreiding biedt managed service providers, die steeds vaker worden gevraagd te helpen bij cybersecurity, volgens het bedrijf voorsprong op de concurrentie. Het MSP Program biedt incentives, kansen voor winstverbetering en een snellere return on investment. ‘Het voorziet managed service providers daarnaast van innovatieve oplossingen en een gedegen toekomstvisie, waarmee ze effectiever kunnen inspringen op nieuwe zakelijke kansen’, aldus Bitdefender.

Bitdefender is een speler in cybersecurity die naar eigen zeggen meer dan vijfhonderd miljoen systemen beschermt in meer dan 150 landen. Sinds 2001 ontwikkelt Bitdefender beveiligingsproducten voor huizen, mobiele gebruikers, alsmede voor bedrijven en hun netwerken, apparaten, datacenters en cloud-infrastructuur. Bitdefender is naar zeggen ingebed in bijna veertig procent van alle beveiligingsoplossingen wereldwijd.

Drie niveaus

Het MSP Program van Bitdefender kent drie niveaus. Al naar het gelang het niveau kunnen managed service providers profiteren van financiering voor marketingcampagnes, operationele en zakelijke ondersteuning en toegang tot het team van technische accountmanagers van Bitdefender:

• Brons: partners op dit instapniveau profiteren van speciale tarieven, inzicht in het gebruik per klant, tweedelijns ondersteuning en licentiecodes voor intern gebruik.

• Zilver: vanaf dit niveau krijgen partners toegang tot meer voordelen, zoals financiering voor marketingcampagnes, een persoonlijke partner success manager en een vermelding in de Partnerzoeker op de website van Bitdefender.

• Gold: partners op dit niveau profiteren het meest van het nieuwe MSP-programma. Ze krijgen een persoonlijke technische accountmanager, toegang tot de Partner Adviesraad en nemen deel aan een partnerreferentieprogramma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-24T13:16:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.