Irent.systems opnieuw in zee met Lenovo

Contract ondertekenen

Ruim drie jaar geleden is Irent.systems door Lenovo geselecteerd als officiële verhuur- en demopoolpartner voor datacenter-oplossingen (server, storage, networking en appliances) in de EMEA. De twee partijen kondigen nu aan hun samenwerking te verlengen.

Lenovo selecteerde Irent.systems om op de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van datacenter-apparatuur te voorzien. Het bedrijf kan desgewenst binnen 24 uur op locatie leveren voor bijvoorbeeld een demo of proof of concept of om in te spelen op tijdelijke of projectmatige systemen.

‘Vanuit Lenovo zijn we tevreden met het verlengen van het partnership. Irent heeft voor Lenovo drie grote troeven: voorraad van de laatste technologie, enorme flexibiliteit en het aankunnen van grotere en complexere projecten’, vertelt Tom Sluys, managing director van Lenovo’s Data Center Group over de samenwerking.

Irent is Europees marktleider en heeft voor meer dan vijftien miljoen euro aan datacenter-apparatuur op voorraad, voor de verhuur van high-end datacenter-systemen tot complete it-infrastructuren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-12T10:05:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.