VanRoey.be levert opnieuw security bij de overheid

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Net als in 2015 mag VanRoey.be ook de komende vier jaar securityoplossingen leveren voor de overheid via de vzw Smals. Smals is de gemeenschappelijke organisatie van Belgische overheidsinstellingen om actoren uit de sociale sector en de sector van de gezondheidszorg en andere overheidsdiensten bij hun informatiebeheer te helpen.

De toekenning van de contracten verloopt via raamovereenkomsten. Op basis van een overheidsopdracht specifiek omtrent netwerksecurity ging de keuze - net zoals in 2015 - opnieuw naar de producten en diensten van Fortinet, aangeboden door VanRoey.

VanRoey, met vestigingen in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen, focust al langer op security en won eerder dit jaar nog de Fortinet EMEA Growth Partner Of The Year award. Het bedrijf beschikt naast het Partner of Excellence ook over het Platinum Partner label, daarmee is het de hoogst gecertificeerde Fortinet-partner in de Belux.

General Manager Pat Van Roey is bijzonder tevreden: ‘De afgelopen vier jaar hebben we via Smals onze expertise mogen tonen aan overheidsdiensten zoals Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ), Rijksdienst voor Pensioenen (RVP) en tal van OCMW’s. De verlenging van deze samenwerking, zien we dan ook als een erkenning voor het geleverde werk.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-19T12:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.