Gerard van de Water nieuwe channeltopman Zerto

Dit artikel delen:
Zerto channel topman

Gerard van de Water

Het Israëlische Zerto, gespecialiseerd in disaster recovery software, heeft Gerard van de Water benoemd tot channel manager voor de Benelux en Nordics-regio. Hij moet de relaties met de huidige partners in de regio verder uitbouwen en nieuwe partners binnenhalen.

Voordat Van de Water bij Zerto in dienst trad, was hij lange tijd bij NetApp verantwoordelijk voor strategische accounts en is hij uiteindelijk aangesteld als business development manager in de EMEA. Onderdeel van deze laatste rol was de acquisitie van ‘cloud first’-partners.

Binnen Zerto moet hij de samenwerking met de huidige partners verdiepen. Waar Zerto de afgelopen jaren vooral naam maakte met business continuity, zal daarbij meer nadruk worden gelegd op workload mobility en multi-cloud, de twee andere strategische pilaren voor het bedrijf.

‘Daar zit nog veel potentieel’, aldus Van de Water. ‘Zerto zit op een hele goede plek in de markt, door in te spelen op de wensen van klanten. Die zitten met vraagstukken op het gebied van controle, flexibiliteit en keuzevrijheid in relatie tot de cloud. Zerto heeft een hardware-onafhankelijke oplossing die antwoorden biedt op deze vragen. Wij willen samen met onze partners producten en diensten bieden om het voor de klanten eenvoudiger te maken. Dat gaan we heel gefocust doen, bijvoorbeeld door onze samenwerking met Microsoft in Nederland verder uit te bouwen. Internationaal liggen de lijnen er al, Zerto zit in de toptien isv’s van Microsoft wereldwijd.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-31T11:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.