Ingram Micro komt met 'Comet Competition' voor vendors

Winnaar

Ingram Micro Cloud heeft de inschrijvingen geopend voor zijn wereldwijde ‘Comet Competition’ gericht op startups en isv’s (independent software vendors) die applicaties hebben ontwikkeld voor het it-kanaal. In de prijzenpot zit vijf miljoen dollar aan prijzengeld en financiering.

In elk van de zestien regionale competities (waaronder België en Nederland) bekroont Ingram Micro één winnaar en drie runner-ups. De winnaars ontvangen een miljoen dollar aan go-to-market funding en maken kans om een miljoen dollar cash te winnen op Ingram Micro's Cloud Summit in Miami, Florida. Die loopt van 12 tot en met 14 mei 2020. Elke runner-up ontvangt vijftigduizend dollar aan go-to-market funding.

‘Succesvolle b2b-startups zijn steeds meer op zoek naar een indirect distributiekanaal om zichzelf te differentiëren en hun inkomsten te vergroten om snel toegang te krijgen tot nieuwe markten over de hele wereld. Deelname aan de Comet Competition biedt een enorme kans voor deze innovatieve bedrijven’, zegt Michael Kenney, strategieverantwoordelijke bij Ingram Micro Cloud. ‘Ons doel bij Ingram Micro Cloud is om de beste technologie in de industrie te helpen identificeren en op de markt te brengen. Het is vooral spannend om wereldwijde startups aan het begin van hun reis te adviseren en te zien hoe ze sneller belangrijke zakelijke mijlpalen bereiken dan ze ooit hadden verwacht.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-02T10:35:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.