Arrow gaat Teltonika distribueren in EMEA

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst gesloten met het Litouwse Teltonika, aanbieder van internet of things (iot)-oplossingen. De producten zijn gericht op industriële communicatie, het volgen van bedrijfsmiddelen en personeel en mobiele machine-to-machine (m2m)-communicatie.

Het portfolio van Teltonika bestaat uit meer dan honderd verschillende producten, diverse iot-gerelateerde oplossingen, en hardware- en softwareoplossingen voor het volgen van voertuigen via gprs, 2G, 3G, lre, Bluetooth, GNSS, nb-iot en andere connectiviteitstechnologieën.

De producten zijn voorzien van diverse functionaliteiten, waaronder geofencing, over-the-air firmware-updates, ignition detection, startonderbrekers en spraakoproepen. Daarnaast biedt het bedrijf ook routers, gateways, modems en antennes voor bedrijfsnetwerken en industrieel m2m- en iot-gebruik en draagbare trackers, voor het volgen van bijvoorbeeld vracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-05T11:51:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.