Microsoft waardeert Cegeka met Inner Circle-label

De Belgische it-dienstverlener Cegeka krijgt het Inner Circle-label van Microsoft Business Applications. Met deze onderscheiding geeft Microsoft aan dat Cegeka behoort tot de wereldwijde top 1 procent van Microsoft Business Applications-partners.

‘Elk jaar erkennen we Microsoft Business Applications-partners wereldwijd voor hun innovatieve manier van werken en voor de wijze waarop ze efficiënte methodologieën ontwikkelen die bijdragen aan het succes van hun klanten’, vertelt Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Lead. Ze vertelt verder dat Inner Circle-leden zorgvuldig worden geselecteerd op basis van hun bedrijfsprestaties en hun capaciteiten als organisatie, hetzij op het gebied van ip, het ontwikkelen van oplossingen, of het feit dat ze zich onderscheiden op het gebied van digitale transformatie in een welbepaalde industrie.

Eerder dit jaar viel Cegeka al in de prijzen met zijn expertise op het gebied van Dynamics 365-bedrijfsapplicaties in een cloudomgeving, toen het als eerste Belgische bedrijf een Microsoft Gold Partner werd voor Cloud Business Applications Competency. Cegeka is ook een Microsoft Powerapps-partner, wat de all-round capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot de Microsoft Cloud verder onderstreept.

Bij Cegeka werken vierduizend mensen. Het bedrijf heeft kantoren in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-19T13:51:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.