Talend komt met nieuw cloud-accreditatieprogramma

Cloudeducatie

Het Amerikaanse Talend, specialist in clouddata-integratie en data-integriteit, heeft een nieuw accreditatieprogramma voor partners opgezet. 'Het toont de betrokkenheid van Talend bij een partnernetwerk dat klanten successen laat boeken in hun cloudstrategie', zegt het bedrijf.

Het programma biedt de mogelijkheid de voortgang van trainingen, afronding van klantprojecten en het succes in de markt te meten. Daarvoor zijn bronnen beschikbaar gesteld waarmee partners hun vaardigheden kunnen verbeteren, terwijl ze met klanten samenwerken aan cloud-implementaties. De accreditatie is inclusief training Talend Cloud,het integratieplatform-as-a-service (ipaas), waarmee klanten gegevens kunnen verzamelen, beheren, transformeren en delen. Deelnemende partners kunnen hierin een trained-, skilled- of expert-accreditatie behalen. Klanten kunnen dit trainingsniveau mee laten wegen bij de keuze voor een partner.

Verschillende partners hebben een cloud-accreditatie van Talend behaald, waaronder Abilis, Cimt, Cap Gemini, Datalytyx, Intodata, Keyrus, Wavicle en Ysance op expertniveau. Op skilled zijn dat Confexx, JEMS en Synaltic. En op trained: Business & Decisions, CGI, Edgematics, Edgedatawave, Elternativa, Quinscape, Servian, Sopra Steria en Vo2.

'Het nieuwe accreditatieprogramma van Talend fungeert als een onderscheidende factor in de markt. Het biedt potentiële klanten een beter inzicht in onze ervaring en daarmee het vertrouwen dat wij de juiste partij zijn om mee samen te werken', zegt Dave Cook, business development director bij Wavicle. 'We hebben het cloud-accreditatieniveau van expert behaald en verwachten een exponentiële groei aan klantleads via de website van Talend. We kijken ernaar uit om de samenwerking met Talend de komende jaren voort te zetten.'


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-30T10:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.