Distributeur Nuvias in zee met Dropbox

Distributeur Nuvias heeft een overeenkomst met het Amerikaanse Dropbox afgesloten rond slimme ‘workspaces’. Nuvias is de eerste onafhankelijke distributeur van Dropbox en richt zich op enkele grote, Europese sleutelmarkten.

Dropbox vormt een aanvulling op het communicatie en collaboration-aanbod van Nuvias Unified Communications (UC). Binnen Dropbox kunnen teams content samenbrengen en er samen aan verder werken.

‘Nuvias UC brengt oplossingen die traditionele it en telefonie integreren en we zijn altijd op zoek naar innovatieve en disruptieve technologieën’, zegt Steve Harris van Nuvias UC. ‘We zijn opgetogen met dit partnership met Dropbox. Het toont aan dat we onze kanaalpartners willen helpen gebruikmaken van nieuwe inkomstenstromen en bestaande klantenrelaties willen versterken.’

Harris zegt dat Nuvias zelf al sinds de oprichting in 2009 een fervente Dropbox-gebruiker is. Aanvankelijk gebruikte het bedrijf vooral persoonlijke accounts, nu zijn dat gemanagede Dropbox Business-oplossingen.

Nuvias

De Nuvias Group bestaat uit Wick Hill, een distributeur gespecialiseerd in beveiliging, Zycko, een distributeur van geavanceerd netwerken, en Siphon Networks, een uc-oplossing. De groep telt 21 regionale kantoren in de EMEA-regio en is via deze vestigingen ook actief in bijkomende landen. De omzet bedraagt ruim 350 miljoen dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-07T13:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.