Pure Storage lanceert nieuw partnerprogramma

Pure Storage introduceert zijn Technology Alliance Partner Program (TAP). Daarmee kan het bedrijf samenwerken met alliantiepartners rond wat het meest essentieel is voor strategische beslissers: het bouwen van de beste hybride cloud, de overgang naar snelle geconsolideerde architecturen en het halen van businesswaarde uit ai en analytics.

Het TAP-programma biedt volgens het bedrijf een gestructureerd raamwerk voor partnerbetrokkenheid, go-to-market en de ontwikkeling van oplossingen voor gezamenlijke klanten. Binnen het programma krijgen alliantiepartners toegang tot de meest recente api’s en ontwikkeltools van Pure voor strategische integratie, volgens de onderneming resulterend in betere zakelijke resultaten voor de gezamenlijke klanten. Alliantiepartners krijgen ook toegang tot Pure-hardware via een nieuw on-site demo lab. Samen met een ecosysteem van technologie-alliantiepartners biedt Pure Storage gezamenlijke oplossingen die de private cloud, multi-cloud, analytics, artificial intelligence, geïntegreerde systemen en moderne dataprotectie omvatten.

‘Onze alliantiepartners stellen klanten in staat om hun doelstellingen sneller en effectiever te bereiken. Met dat in het achterhoofd hebben we dit programma ontworpen om het voor ecosysteempartners makkelijker te maken met Pure samen te werken aan gezamenlijke initiatieven en oplossingen’, zegt Katie Cobert, binnebn Pure Storage verantwoordelijk voor de allianties. ‘Het TAP Program is een belangrijke stap binnen ons technologie-alliantie ecosysteem. Door meer middelen beschikbaar te stellen voor integratie met onze ecosysteempartners, maken we het voor klanten mogelijk om snel en met vertrouwen de waarde van investeringen uit te breiden via een actief netwerk van geïntegreerde en gevalideerde oplossingen.’

Pure heeft al verschillende partners waarmee het een langdurige relatie heeft. AI-Ready Infrastructure (AIRI) is bijvoorbeeld een gemeenschappelijk aanbod van NVIDIA en Pure dat dient als fundament voor innovatietrajecten, bedoeld om klanten te helpen met het benutten van ai. Ook met bijvoorbeeld Cisco worden gezamenlijke oplossingen ontwikkeld. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-30T15:27:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.