Mindtree wordt Cisco sd-wan-partner

Netwerk uitbreiden

De Indiase it-dienstenleverancier Mindtree is door Cisco geselecteerd als partner voor het aanbieden van beheerde veilige sd-wan (softwarematige Wide Area Network)-diensten. Door dit nieuwste partnerschap met Cisco is Mindtree goed gepositioneerd om te voldoen aan deze klantbehoefte en om een vloeiende ervaring te leveren door meerdere domeinen, klinkt het bij Mindtree.

Sd-wan-technologie moet een betere connectiviteit leveren tussen vestigingen en het hoofdkantoor van een onderneming door via de cloud voor toegang tot diensten en netwerkverkeer te leveren. Zo wordt de flexibiliteit verhoogt en de kosten verlaagt en worden ondernemingen minder afhankelijk van traditionele wan-technologieën.

Mindtree heeft al wel wat cloudexpertise in huis, van cloudstrategie en-migratie tot cloudinfrastructuur en cloudmanagementdiensten. Het bedrijf zegt een cloud first-benadering te hanteren bij digitale transformatie. Er werken zowat 1.500 mensen als cloudexperts die samen ongeveer 4.000 uitgevoerde cloudprojecten en 35 zakelijke, op cloud gerichte samenwerkingen achter de rug hebben.

Softwaregedefinieerde netwerken vormen ook maar een deel van de softwaregedefinieerde ‘Alles-dienst’, aldus het bedrijf. Daarbij wordt alles aangeboden via diensten die zijn gebouwd op cloud, digitaal en analyses.

Mindtree is sinds enkele maanden onderdeel van Larsen and Toubro. Dit is een Indiase multinational met Deense roots die meer dan twintig miljard dollar omzet draait en in dertig landen aanwezig is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-05T16:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.