Qumulo en Arrow Electronics sluiten EMEA-overeenkomst

Partners handen

Qumulo, leverancier van zakelijke hybride cloud file storage, heeft een overeenkomst op zak met distributeur Arrow Electronics. Arrow gaat de file storage-oplossingen van Qumulo over heel Europa distribueren, met focus op de belangrijkste verticale markten van Qumulo, waaronder de gezondheidszorg, media en entertainment, research computing en de publieke sector.

Door de samenwerking kan Qumulo naar eigen zeggen meer channel-partners in heel EMEA toegang geven tot haar hybride cloud file software. ‘Naarmate de invoering van hybride it-omgevingen versnelt, zoeken organisaties naar hybride cloud file storage oplossingen die gemakkelijk te beheren zijn en die applicaties overal kunnen ondersteunen, terwijl ze tegelijkertijd realtime inzicht bieden zonder dat er sprake is van een hardware lock-in’, aldusThore Rabe, vice president en general manager EMEA bij Qumulo. ‘Qumulo's softwaregedefinieerde, cloud-native gedistribueerde bestandssysteem voldoet onder andere aan de NAS-vereisten voor schaalvergroting waardoor klanten workflows en gegevens eenvoudig kunnen beheren in on-premises en cloudomgevingen.’

‘Qumulo biedt onze klanten een route naar de cloud die realtime analyse van en inzicht in hun ongestructureerde data op granulair niveau combineert’, zegt Alexis Brabant, vice president sales, van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA. ‘Deze voordelen, in combinatie met de mogelijkheid om Qumulo te integreren met een breed scala aan toonaangevende databeschermings- en backup-oplossingen, stellen Arrow in staat om oplossingen in pakketten te leveren, van data-opname, tot verwerking en borging. Hierdoor blijven onze klanten in het kanaal in de voorhoede van de moderne hybride cloud.’

Qumulo levert producten die speciaal gebouwd zijn om ongestructureerde gegevensuitbreiding in de hand te houden en applicaties datagestuurde bedrijfsresultaten te laten leveren. Dit kan zowel over on-premise-, hybride als cloudomgevingen. Met de software van Qumulo hebben gebruikers de flexibiliteit om het meest geschikte opslagplatform voor hun omgeving te kiezen, inclusief volledig NVMe, flash-versnelde hybride opslag, actief archief, hybride cloud of native cloud op AWS of GCP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-21T14:28:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.