Belgische gaat Cisco-partnerkanaal aansturen

Vice President, Cisco Partner Organization Lead EMEAR Cisco

Cisco kondigt de benoeming aan van Elisabeth De Dobbeleer als leider van haar partnerorganisatie voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). De Belgische is daarmee de ‘hoogste’ Belg in functie bij Cisco.

De Dobbeleer was tot voor kort deputy general counsel (het legal-departement) bij Cisco EMEAR. Haar officiële titel wordt vice president Cisco partner organization lead EMEAR. In deze rol is ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategische groei-initiatieven en transformatieprogramma's rond de partneractiviteiten van Cisco. De Dobbeleer zal nauw samenwerken met de channelpartners van Cisco en met de Global Partner Organisation.

‘Ik geloof in het opbouwen van sterke relaties met onze partners op basis van vertrouwen, transparantie, effectieve communicatie en duurzame winstgevende groei’, zegt de nieuwbakken topvrouw. ‘Dit wordt steeds belangrijker in deze onzekere tijden. Technologie speelt een centrale rol in het helpen van onze klanten, kritische diensten en gemeenschappen over de hele wereld.’

De Dobbeleer werkt al achttien jaar voor Cisco. Ze volgt David Meads op, die onlangs op de stoel van ceo voor Cisco UK & Ierland plaatsnam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-24T11:04:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.