Brother in zee met Kofax voor documentbeheer

Deal handen schudden overname

Printerfabrikant Brother kondigt een wereldwijde samenwerking aan met softwareproducent Kofax rond een geïntegreerde print management-oplossing voor een aantal Brother-printers.

Gespecialiseerde verkoop- en pre-sales teams van Brother zullen in de toekomst Kofax ControlSuite implementeren bij klanten zodat deze documenten kunnen beheren en beveiligen en informatiestromen volledig kunnen traceren en beheren.

ControlSuite is een oplossing voor het beheren, vastleggen en beveiligen van afdrukken. Informatie-en documentstromen van mobiele- en desktop-apparaten kunnen centraal worden beschermd en beheerd. De software beveiligt en regelt vrijwel elk aspect van de documentdistributie binnen een bedrijf. De uniforme print-, scan- en workflow-processen die worden opgezet, moeten zo voor een hogere productiviteit en efficiëntie zorgen. Daarnaast kunnen automatische audit trails worden opgezet, die bijhouden hoe documenten worden geopend en gebruikt.

‘Bedrijven hebben meer kans op materiële schade als gevolg van een documentgerelateerde inbreuk dan van een gegevenslek’, zegt Chris Marshall, directeur van Brother. ‘De combinatie van Brother-apparaten met ControlSuite biedt een oplossing voor de belangrijkste uitdaging van veilig documentbeheer: ervoor zorgen dat informatie bij de juiste persoon terechtkomt, met behulp van één uniforme, gestroomlijnde oplossing die fouten vermindert en de productiviteit verhoogt.’

Het productaanbod van Brother met de geïmplementeerde Kofax ControlSuite-oplossing, is beschikbaar in loop van 2020.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-30T15:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.