Simac België bereikt hoogste partnerniveau Schneider

Partners handen

De afdeling Cabling & Infrastructure van Simac ICT België is recent door Schneider Electric herbevestigd als Elite Partner, het allerhoogste certificeringsniveau binnen het partnerprogramma. Tegelijk werd Simac aangesteld als Service Partner. De twee organisaties bereiken daarmee een volgend level in hun langetermijnrelatie.

'We zien een Elite Partner als een verlengstuk van onze organisatie', zegt Thomas Van Tricht, Partner Account Manager bij Schneider Electric. 'Elite Partner is een bedrijf als het zowel kennis als ervaring heeft op het vlak van onze kennisdomeinen en indien het autonoom grote projecten kan verkopen en opleveren.'

Schneider Electric is specialist in energiemanagement en automatisering. Simac ICT België werkt al vele jaren met het bedrijf samen, met name rond de apc-productportfolio. Hun afdeling Cabling & Infrastructure (C&I) is een allround speler in de markt van datacenters. C&I ontwerpt, plant en implementeert oplossingen voor netwerkconnectiviteit en infrastructuur. Naast het installeren en onderhouden van ict-omgevingen kan de afdeling ook de levenscyclus ervan beheren.

'Een Elite Partner moet zich diverse keren per jaar bijscholen, op commercieel én op technisch vlak', zegt Van Tricht. 'Simac heeft de laatste jaren bewezen dat zij op vele domeinen kennis hebben, en over voldoende ervaren mensen beschikken om projecten tot een goed einde te brengen.'

Naast Elite Partner werd Simac nu ook gecertificeerd als Service Partner. Dat betekent dat de afdeling Cabling & Infrastructure apparatuur van Schneider mag onderhouden en de installed base mag aanspreken als vervangingsmarkt.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-04T10:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.