Tanium stelt partnerprogramma voor in Benelux

Dit artikel delen:

Tanium, de Amerikaanse specialist in unified endpoint-beheer en -beveiliging, heeft zijn eerder aangekondigde Tanium Partner Advantage Program effectief gemaakt. Ook Tanium-partners in de Benelux kunnen er hun voordeel mee doen.

Bij het Tanium Partner Advantage staan de partners op de eerste rang, zo maakt het bedrijf zich sterk. Het programma omvat onder meer gezamenlijke planning en marktuitvoering en in-field bedrijfsontwikkeling en technische betrokkenheid.

Concreet zijn er drie focuspunten. Tanium Partner Advantage moet eerst en vooral simpel, flexibel zijn en gefocust op het inschakelen, ondersteunen en belonen van partners. Daarmee wil het zich onderscheiden van veel andere fee-based partnerprogramma’s met rigide tiers en arbitraire trainingseisen. Tanium wil partners ook dezelfde training aanbieden als interne teams. Door hen te voorzien van alle middelen die zij nodig hebben kunnen partners kansen nog beter registreren en volgen. Er is tevens een gepersonaliseerd portaal ontwikkeld op basis van rol- of gebruikerstype, een specifieke regio of marktfocus. Tot slot noemt Tanium voorspelbaarheid en winstgevendheid als belangrijk aspect. Het programma is ontworpen met een standaard discount beleid. De prijzen en incentives van het programma zijn transparant waardoor klanten deals gemakkelijk kunnen beschermen en stimuleren. Daarnaast wordt een rewards-based beleid aangeboden voor partnerprogressie zonder belemmering rond bijvoorbeeld training.

‘We zijn verheugd de beschikbaarheid van ons partnerprogramma Tanium Partner Advantage aan te kondigen’, zegt Wytze Rijkmans van Tanium Benelux. ‘Door ons te focussen op drie belangrijke factoren: partnerfocus, engagement en voorspelbaarheid en winstgevendheid, biedt het programma de mogelijkheid om partners meer en zinvoller te betrekken, onze klanten te ondersteunen en onze groei te stimuleren.’

De lancering van het Partner Advantage Program volgt op een aantal belangrijke aankondigingen van partnerships met onder andere NTT, Cloudflare, Okta en vArmour.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-19T15:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.