NetApp updatet Unified Partner Program

NetApp

NetApp komt met nieuwigheden voor zijn Unified Partner Program en maakt het tegelijk eenvoudiger. Het programma moet hiermee beter afgestemd zijn op de businessmodellen van zijn partners, zegt het bedrijf.

In het licht van de vereenvoudiging standaardiseert NetApp contracten en overeenkomsten, stroomlijnt het guides en policy’s en biedt het minder maar gerichtere incentiveprogramma’s. Tegelijk krijgen bepaalde partners (Registered Level Partners) toegang tot meer informatie, tools en trainingen. Daarnaast worden Cloud First-partners ook onderdeel van het Unified Partner Program van NetApp.

Verder bouwt NetApp zijn Learning Services-trainingsprogramma’s uit voor cloudpartners en serviceproviders. Nog een uitbreiding is die van zijn specialisaties met nieuwe content en benefits, waaronder de toevoeging van SAP en XaaS.

Er komt verder een grotere uitbetaling in het bepaalde incentiveprogramma’s en een mogelijkheid om kortingen sneller uit te betalen. Partners worden ook anders gedifferentieerd in Registered, Gold, Platinum en Star, met specifieke en gerichte specialisaties, bijvoorbeeld partners die diensten leveren in belangrijke focusgebieden als XaaS, implementatie, support, cloud, foundation, hybrid cloud en converged.

De updates in het programma gaan in op 1 augustus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-24T07:00:00.000Z Frederic Petitjean