NetApp updatet Unified Partner Program

NetApp

NetApp komt met nieuwigheden voor zijn Unified Partner Program en maakt het tegelijk eenvoudiger. Het programma moet hiermee beter afgestemd zijn op de businessmodellen van zijn partners, zegt het bedrijf.

In het licht van de vereenvoudiging standaardiseert NetApp contracten en overeenkomsten, stroomlijnt het guides en policy’s en biedt het minder maar gerichtere incentiveprogramma’s. Tegelijk krijgen bepaalde partners (Registered Level Partners) toegang tot meer informatie, tools en trainingen. Daarnaast worden Cloud First-partners ook onderdeel van het Unified Partner Program van NetApp.

Verder bouwt NetApp zijn Learning Services-trainingsprogramma’s uit voor cloudpartners en serviceproviders. Nog een uitbreiding is die van zijn specialisaties met nieuwe content en benefits, waaronder de toevoeging van SAP en XaaS.

Er komt verder een grotere uitbetaling in het bepaalde incentiveprogramma’s en een mogelijkheid om kortingen sneller uit te betalen. Partners worden ook anders gedifferentieerd in Registered, Gold, Platinum en Star, met specifieke en gerichte specialisaties, bijvoorbeeld partners die diensten leveren in belangrijke focusgebieden als XaaS, implementatie, support, cloud, foundation, hybrid cloud en converged.

De updates in het programma gaan in op 1 augustus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-24T07:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.