Paige Erickson nieuwe baas van Workfront EMEA

Paige Erickson MD EMEA

Paige Erickson wordt de nieuwe topvrouw van de EMEA-divisie van Workfront, de leverancier van het gelijknamige work management-platform. Erickson zit al in het bestuur van het bedrijf en is nu verantwoordelijk voor de wereldwijde omzetontwikkeling en partnerstrategie.

Erickson heeft er een carrière van dertig jaar op zitten en werkte eerder voor Sage Software, Billtrust, CA Technologies, BMC Software en IBM. Ze begon in 2016 bij Workfront als senior VP voor de omzetontwikkeling en was de hefboom achter het Workfront Partner Network. Dat brengt in work management gespecialiseerde systeemintegreerders, regionale implementatiepartners en technologiepartners bij elkaar.

‘Binnen de hoofddirectie is Paige Erickson een hoog gewaardeerd en betrouwbaar baken met een reputatie als verkoopleider en omzetontwikkelaar, en het talent om functie-overstijgende teams te laten excelleren. We vertrouwen haar Europa en onze toonaangevende marktpositie daar dan ook graag toe’, zegt Workfront-ceo Alex Shootman.

Uitdaging

"Veel Europese bedrijven moeten de omslag naar het nieuwe werken nog maken"

Voor Erickson is Europa een interessante uitdaging, omdat veel grote bedrijven op het continent de omslag naar het nieuwe werken nog moeten maken. ‘Vele daarvan moeten nog door de transitie van werk heen, waar Workfront voor staat, om aan lenigheid te winnen en absoluut te worden in de prioritering van werk. Wat dat betreft is de huidige tijd spannend en ik kijk er naar uit daar een bijdrage aan te leveren. Ons partnernetwerk in onontbeerlijk om de Workfront-doelstellingen te realiseren en daar blijf ik ook aan werken.’

Erickson’s uitvalsbasis wordt Workfront’s EMEA‑hoofdkantoor in Basingstoke, nabij Londen (VK). Momenteel woont ze in Houston, Texas.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-24T10:14:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.