Arrow gaat NetApp-trainingen uitbreiden

Training

Technologiedistributeur Arrow gaat officiële NetApp-trainingen aanbieden in België, Nederland en Scandinavië met certificaties voor NetApp Hybrid Cloud Architect, Administrator of Implementation Engineer.

Arrow is een NetApp Authorised Learning Partner en bood dit soort trainingen al langer aan in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Polen, Portugal en Spanje. De twee bedrijven kennen elkaar dan ook al lang. Arrow voorziet het kanaal van een trainingsprogramma om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie op basis van NetApp's hybride cloud-oplossingen en levert ook NetApp-technologie en bijhorende diensten. Het beschikt ook over een technisch team van NetApp-experts, dat implementatie-, onderhouds- en supportdiensten aanbiedt.

‘De uitbreiding van ons NetApp-opleidingsaanbod versterkt de waardepropositie van Arrow voor onze channelklanten en hun eindklanten’, zegt Jacques Assant, business development director bij Arrow. ‘In veel EMEA-landen is Arrow de enige distributeur die zowel NetApp-oplossingen als hun officiële onderwijsdiensten kan aanbieden. We zijn blij dat we onze succesvolle samenwerking met NetApp kunnen uitbreiden en een holistische waarde kunnen bieden.’

Arrow biedt een hele portfolio van trainingen op het gebied van it-beveiliging, data storage, virtualisatie en cloudtechnologieën. Deelnemers kunnen de cursussen in een klaslokaal of online volgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-05T14:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.