Curvature wordt wereldwijde Intel-partner

Afrika

It-dienstenleverancier Curvature wordt wereldwijd Intel-partner voor support, het leveren van hardware en de reparatie van Intel-serverproducten.

De deal is het gevolg van een succesvol eerste contract tussen beide partijen voor geheel Australië, aldus EMEA-salesmanager Christo Conidaris van Curvator. ‘Na voltooiing van de pilot kregen we Intel's steun voor het leveren van wereldwijd serveronderhoud. Deels door gebruik te maken van onze eigen research en developments labs en deels door het integreren van de vaardigheden en processen van Intel's eigen supportteam. Hierdoor kunnen we een robuust, volledig en geïntegreerd supportmodel bieden voor Intel-servers.’

Curvature mag zich nu een Intel Data Centre Solutions Premier Support Partner noemen. Dit betekent dat het bedrijf nu direct wereldwijd support kan bieden vanuit meer dan honderd eigen servicecentra met behulp van getrainde (en door Intel geaccrediteerde) Curvature-engineers.

Curvature

Sinds de oprichting in 1986 is Curvature uitgegroeid van een standaardleverancier van tweedehands Cisco-apparatuur tot een merkonafhankelijke leverancier van opgefriste hardware en bijbehorende onderhoudsdiensten. Wereldwijd bedient Curvature zo'n tienduizend klanten, waaronder zo'n duizend multinationals. Het bedrijf telt zo'n 2.200 werknemers en heeft in de Benelux-locaties in Lijnden (Europees hoofdkwartier) en Amsterdam (operations).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-06T15:17:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.