Rola Dagher wordt channel-baas bij Dell

Dell global channel chief Dell

Rola Dagher

Dell Technologies heeft Rola Dagher benoemd als zijn nieuwe global channel chief. Dagher rapporteert aan Bill Scannell, de president voor global sales en customer operations. Dagher volgt Joyce Mullen op, die na een 21-jarige carrière bij Dell, haar vertrek aankondigde in juli.

Dagher zal de wereldwijde partnerstrategie van Dell Technologies in handen nemen. Zij begint in haar nieuwe rol op zeven september. Ze keert terug naar Dell na drie jaar als president van Cisco Canada. Voorafgaand aan Cisco bekleedde Dagher salesfuncties in het enterprise-segment en de afdeling die zich bezighield met infrastructuuroplossingen bij Dell. Daarvoor hielp ze dertien jaar lang het kanaal voor Bell Canada te leiden. 

Dell komt ook met een nieuwe internationale channelleider, Diego Maidalani. Hij rapporteert aan Aongus Hegarty, de internationale salesverantwoordelijke. Het regionale kanaal wordt geleid door Alvaro Camarena, Anwar Dahab, Tian Beng Ng en Frank Wu. Zij zullen hun huidige rollen voor respectievelijk de regio’s Latijns-Amerika, EMEA, Azië en Groot-China voortzetten en rapporteren aan Majdalani, met een strakke afstemming met Dagher en haar team. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-18T16:26:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.