Kappa Data gaat BlackBerry verdelen

Dit artikel delen:
Partners handen

Distributeur Kappa Data breidt zijn portfolio uit met de producten van BlackBerry. Kappa Data verdeelde eerder al de beveiligingsproducten van Cylance dat door BlackBerry werd overgenomen.

Cylance was een leverancier van ai-gebaseerde anti-malwareproducten. Na de overname door BlackBerry diende Kappa Data zijn kandidatuur in om distributeur te worden van het volledige portfolio. Met succes. Kappa Data mag zich sinds begin deze zomer volwaardig BlackBerry-distributeur noemen en neemt de producten op in zijn assortiment van iot-, netwerk- en beveiligingsoplossingen voor grote en kleine bedrijven.

Kappa Data zal zich voornamelijk toeleggen op de verdeling van BlackBerry Spark: softwaresuite die beveiliging en -beheer combineert voor endpoints. De suite beschermt zowel zakelijke pc’s en laptops, maar ook persoonlijke computers en smartphones.

Patrick Casteels, managing partner Kappa Data, stelt vast dat zijn bedrijf met de ondertekening van dit contract nogmaals zijn positie in de markt voor netwerkbeveiliging bewijst. 'BlackBerry geeft ons de kans vanuit ons beperkte contract met Cylance een sterke BlackBerry-distributeur te worden in de Benelux.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-28T09:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.