Outsystems benoemt FPT Software tot beste nieuwkomer

Winnaar

FPT Software, Vietnam’s grootste it-bedrijf, heeft aangekondigd dat het door het Amerikaanse OutSystems, specialist op het gebied van low-code applicatie-ontwikkeling, is erkend als ‘Rising Star’-partner van het jaar in de regio Azië-Pacific.

FPT begon eind vorig jaar zijn samenwerking met Outsystems. Het bedrijf heeft sindsdien het grootste contingent ontwikkelaars in heel de regio Azië-Pacific dat is gecertificeerd op het low code-platform van Outsystems.

‘Deze resultaten laten zien dat een investering in mensen, digitale vaardigheden en technologische capaciteiten altijd lonend is. We zetten ons in om digitale technologieën te gebruiken om meer waarde te creëren voor onze klanten en partners’, zegt Tran Dang Hoa, topman van FPT Software. ‘In een wereld waar snelheid en wendbaarheid steeds belangrijker zijn geworden, zullen low-code applicaties het antwoord zijn. We zijn trots dat onze samenwerking met OutSystems deze opkomende softwareontwikkelingsaanpak toegankelijker heeft gemaakt voor bedrijven in de regio, waardoor hun digitale transformatie wordt versneld.’

FPT Software draait een omzet van zo’n 463 miljoen dollar en heeft ruim 16.000 werknemers in 25 landen. Het bedient meer dan 700 klanten wereldwijd, vooral in automotive, financiën en verzekeringen en logistiek en transport. Tegen 2024 zal de ontwikkeling van low code-applicaties verantwoordelijk zijn voor meer dan 65 procent van de wereldwijde activiteiten op het gebied van applicatieontwikkeling. Dat rapporteerde het marktonderzoeksbureau Gartner vorig jaar. Verwacht wordt dat de regio Azië-Pacific tussen 2019 en 2024 de snelste groei zal laten zien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-14T15:21:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.