Celem en AXS Guard gaan samenwerken in Wallonië

Deal handen schudden overname

De Waalse reseller Celem gaat een partnerkanaal voor de verkoop en ondersteuning van AXS Guard in het zuiden van het land opzetten. Celem verkoopt zelf al sinds 2006 de producten van AXS Guard.

Celem draait ongeveer 85 procent van zijn omzet in Wallonië en Brussel. Het bedrijf werd opgericht in 1984 en gevestigd in Chaudfontaine, vlak bij Luik. Celem telt een team van bijna 35 mensen en verdeelt oplossingen van Intel, Microsoft, Philips, Lenovo, VMWare, Veeam, Eset en 3CC. In 2019 had het een omzet van meer dan acht miljoen euro via rechtstreekse verkoop en via samenwerking met een vijftigtal partners.

Bij beveiliger AXS Guard bevinden 85 procent van de 1.500 klanten zich in Vlaanderen. Het bedrijf zag het levenslicht in 1996 en werd opgericht door Alex Ongena, de ontwikkelaar van de beveilingingstool Uni-Box. Die wordt later omgedoopt tot AXS Guard.

‘De relatie tussen Celem en AXS Guard is van nature sterk en gebaseerd op een jarenlang wederzijds vertrouwen. Bovendien delen we dezelfde waarden”, zegt Bruno Desdemoustier, verkoopmanager van Celem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-29T09:45:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.