Carl Maas nieuwe country manager Benelux bij Celonis

Dit artikel delen:
Celonis

Celonis, specialist in proces mining, heeft Carl Maas aangesteld als vp sales en country manager Benelux. In die deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de Benelux-regio en het realiseren van sterke groei.

Maas (51) heeft zo’n 25 jaar verkoop- en managementervaring in de it-industrie, waarvan de afgelopen vijftien jaar in de markt voor zakelijke applicaties zoals erp, crm en bi. Hij komt over van bij Microsoft waar hij sinds 2014 aan de slag was met het opzetten van de crm-organisatie in West-Europa. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor het Microsoft Business Applications-portfolio voor de Nederlandse markt. Daarvoor was hij vicepresident Sales voor Nederland bij Salesforce, waar hij verantwoordelijk was voor de end-to-end-business. Ook bekleedde hij managementfuncties bij SAP, Business Objects en Oracle.

Celonis werd in 2011 opgericht in München, Duitsland, en is gespecialiseerd in proces mining-technologie. Daarbij worden bestaande processen (logistieke-, productie- of supply chain-processen) gemonitord en geanalyseerd om ze zo efficiënt mogelijk te maken. De fundamenten en eerste algoritmes hiervoor werden ontwikkeld aan de universiteit van Eindhoven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-05T10:28:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.