Blackberry komt met nieuw partnerprogramma

Dit artikel delen:
Partners handen

Blackberry komt met een nieuw, wereldwijd partnerprogramma: het Blackberry Partner Program. Op deze manier worden het Enterprise Partner Program en het Cylance Partner Program gecombineerd tot één overkoepelend programma.

Met het nieuwe, internationale programma wil Blackberry zijn partners verder ondersteunen in hun groei en innovatie. Het Partner Program biedt een gemeenschappelijk portaal met real-time toegang tot vernieuwde trainingen, tools en hulpmiddelen om de partners te ondersteunen.

Als onderdeel van het nieuwe programma krijgen ruim 2.200 resellers en distributiepartners toegang tot het volledige portfolio van Blackberry-oplossingen. Alle onmisbare opties voor cyberbeveiliging en endpoint management worden daarbij beschikbaar gesteld. Dat moet de bedrijfscontinuïteit waarborgen, terwijl endpoints beveiligd blijven.

Klanten krijgen ook toegang tot de bèta-community en kennisbank om producten te testen, voordat ze worden uitgebracht. Er is daarnaast ook beschikbaarheid van Not For Resale (NFR)-licenties voorzien, zodat partners implementaties kunnen testen en uitproberen binnen een virtuele sandbox-omgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-09T15:03:00.000Z Frederic Petitjean