Pure Storage breidt partnerprogramma uit

Partners handen

Pure Storage breidt zijn partnerprogramma uit met nieuwe incentives, marketingtools, ondersteuning en opleidingen. Tegelijk lanceert de opslagspecialist het nieuwe Wavemakers-programma, waarmee het belangrijke partners wil belonen.

Via het nieuwe Partner Portal hebben Pure-partners voortaan toegang tot verkoop- en technische informatie, gepersonaliseerde marketingcampagnes, digital assets, social selling content en dies meer. Op dezelfde manier kunnen partners nu ook een gepersonaliseerd leertraject volgen met zelfservice en on-demand-cursussen of online-trainingen, allemaal gegeven door Pure Storage-instructeurs. Er zijn ook nieuwe trainingen beschikbaar voor de verkoop van abonnementen en nieuwe gebruiksscenario’s voor bestands- en object-opslag.

Pure heeft daarnaast zijn Pure Sizer Tool uitgebreid. Die wordt gebruikt om zijn opslagoplossingen correct te dimensioneren, met aanbevelingen voor configuraties naargelang de capaciteit en performance die de eindgebruiker wenst. Pure biedt nu ook extra incentives voor partners die de clouddienst Pure-as-a-service aanbieden en partners die nieuwe klanten werven. Daarnaast beloont Pure loyale partners met vip-punten, die zijn in te ruilen voor beloningen op basis van hun realisaties.

Tot slot volgt de introductie van Pure WaveMakers, een technische partner-gemeenschap die toegang geeft tot exclusieve events en gespecialiseerde informatie en opleidingen. Zij krijgen previews van nieuwe productaankondigingen, hebben online-toegang tot een gemeenschap van technische experts en tot de technische resources van Pure. Er zijn drie niveaus: Members, Champions en Legends. Naarmate partners hun omzet verhogen, aanvullende trainingen volgen en marketingcampagnes voeren, stromen ze door naar het volgende niveau.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-02T13:14:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.