TrustBuilder en NextAuth in mobiele authenticatie

Dit artikel delen:
open

Het Gentse TrustBuilder en het Leuvense NextAuth kondigen een oem-partnerschap aan. TrustBuilder zal voortaan de NextAuth-software integreren in zijn nieuwste product, TrustBuilder.io.

TrustBuilder en NextAuth zijn Belgische scale-ups die gebruikers helpen om hun transacties met organisaties te authenticeren en te beveiligen en dat op een zo eenvoudig mogelijke manier voor de eindgebruiker. TrustBuilder heeft daarvoor kant-en-klare integraties met identity- en serviceproviders en biedt functies zoals single sign-on en adaptieve authenticatie aan. 

De samenwerking met NextAuth moet het bereik van de TrustBuilder-oplossing vergroten door deze uit te breiden naar mobiele apparaten. Met onder meer multi-factorauthenticatie en e-signing worden end-to-end use-cases zoals customer onboarding, wachtwoordloze authenticatie en het ondertekenen van transacties mogelijk. Een eerste versie van TrustBuilder.io met de geïntegreerde NextAuth-software is al in gebruik bij een aantal klanten.

‘Mobiele telefoons zijn een integraal onderdeel van het dagelijks leven en zijn het favoriete apparaat voor consumenteninteracties’, zegt Frank Hamerlinck, ceo van TrustBuilder. ‘Consumenten hebben behoefte aan makkelijke maar veilige toegang tot hun bankrekeningen of tot webshops. Ze willen niet lastiggevallen worden met het gebruik van verschillende wachtwoorden. Door NextAuth te combineren met de TrustBuilder Suite kunnen banken, financiële dienstenverleners en andere bedrijven hun klanten makkelijk toegang bieden tot hun diensten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-01T10:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.