Prianto regelt technische ondersteuning België

Dit artikel delen:
Prianto technical lead België

Kristof Kockelkoren vervoegt distributeur Prianto om de partners in België en Luxemburg technische ondersteuning te geven. Kockelkoren heeft bijna twee decennia ervaring in de it-wereld.

Voor technische ondersteuning in de Benelux kunnen Prianto-partners al jaren beroep doen op Michael Baars. Door een toenemende vraag in met name België naar diepgaande technische kennis is Kristof Kockelkoren aan het team toegevoegd. Kockelkoren heeft bijna twintig jaar ervaring in de it. Hij is actief bezig met systeemintegraties, servers, netwerken en cloud. Bij Prianto Benelux wordt hij technical productmanager en technische sparringpartner bij vragen over de producten, met als focusgebied België. 

De technische ondersteuning van Prianto is opgebouwd uit verschillende bouwstenen, zodat de dienst aansluit bij de wensen en eisen van zowel de partner als hun klant. Denk hierbij aan concept building, solution mix, product selectie en active (remote) ondersteuning.

Daarnaast werkt het team met het Prianto Consultancy Pack, een set van handige hulpmiddelen waarmee je eenvoudig scans, inventarisaties en testen kunt uitvoeren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-05T16:59:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.