Prianto regelt technische ondersteuning België

Dit artikel delen:
Prianto technical lead België

Kristof Kockelkoren vervoegt distributeur Prianto om de partners in België en Luxemburg technische ondersteuning te geven. Kockelkoren heeft bijna twee decennia ervaring in de it-wereld.

Voor technische ondersteuning in de Benelux kunnen Prianto-partners al jaren beroep doen op Michael Baars. Door een toenemende vraag in met name België naar diepgaande technische kennis is Kristof Kockelkoren aan het team toegevoegd. Kockelkoren heeft bijna twintig jaar ervaring in de it. Hij is actief bezig met systeemintegraties, servers, netwerken en cloud. Bij Prianto Benelux wordt hij technical productmanager en technische sparringpartner bij vragen over de producten, met als focusgebied België. 

De technische ondersteuning van Prianto is opgebouwd uit verschillende bouwstenen, zodat de dienst aansluit bij de wensen en eisen van zowel de partner als hun klant. Denk hierbij aan concept building, solution mix, product selectie en active (remote) ondersteuning.

Daarnaast werkt het team met het Prianto Consultancy Pack, een set van handige hulpmiddelen waarmee je eenvoudig scans, inventarisaties en testen kunt uitvoeren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-05T16:59:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.