Getac zet samenwerking met Bechtle verder

Partners handen boks

Getac, specialist in it-oplossingen voor ruwe omgevingen en distributeur Bechtle hebben een nieuwe overeenkomst gesloten. Bechtle zal met onmiddellijke ingang Getac's volledige productportfolio in de EMEA-regio gaan distribueren.

Getac en Bechtle werken al drie jaar samen en breiden met deze nieuwe overeenkomst een vervolg aan het partnership. Bechtle ziet ook een stijgende vraag naar de robuuste producten van Getac. De klanten van Getac kunnen dan weer profiteren van het advies en de service van Bechtle.

‘Getac heeft een lange staat van dienst en biedt robuuste oplossingen die voor ons en onze klanten een zeer goede keuze zijn in de digitale transformatieomgeving’, zegt Ascan Collier, managing director, Bechtle Logistics & Service, toe. ‘Met dit nieuwe partnerschap versterken we onze samenwerking op alle niveaus.’

Getac is een dochteronderneming van Mitac dat op de beurs van Taiwan genoteerd staat. Het bedrijf werd in 1989 opgericht in een joint venture met GE Aerospace voor de levering van elektronische defensieproducten. Vandaag de dag omvat Getacs zakelijke gamma robuuste notebooks en tablet-pc’s. Die worden niet alleen aan het leger verkocht, maar ook aan de auto- en procesindustrie, de politie, brandweer, nutsbedrijven, productie, transport, en logistiek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-10T18:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.