Tobiana is Microsoft Cloud Service Provider

Handen schudden

It-integrator Tobania kan zich voortaan kan profileren als ‘Microsoft Cloud Service Provider’. Daarvoor sloten beide partijen een partnerakkoord. Samen met de reeds eerder behaalde Microsoft Gold Partnerships op het vlak van online projecten en de ontwikkeling op basis van Microsoft-oplossingen, waaronder Office 365, zorgt dit CSP-statuut ervoor dat klanten in Tobania een one-stop-shop Microsoft provider vinden die hen zowel de bouw van applicaties in de cloud kan aanbieden als de cloud licenties en de bijhorende onderhoudsdiensten.

Reeds van bij het begin behoort de implementatie van Microsoft-oplossingen tot de Tobania-expertise: van Office 365 over bpm- en crm-oplossingen tot de ontwikkeling van applicaties. Tobania verwierf reeds een Gold Partnership met Microsoft in online projecten en ontwikkeling en is op weg om dit ook voor de Office 365-oplossingen te behalen.

Tobania kan zijn dienstenaanbod nu aanvullen met een Cloud Service Provider (CSP)-statuut. Dankzij dit akkoord kunnen Tobania-offertes voortaan alle Microsoft-licenties uit de Office 365, crm, Project Office en Azure cloud development omgeving ook als Software as a Service (SaaS) aanbieden. Tobania kan er met andere woorden voor zorgen dat zijn klanten in de cloud toegang verkrijgen tot hun applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-27T09:06:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.