Awingu strikt distributeur Also Nederland

Belgie en Nederland

Awingu, het Belgische bedrijf actief in online workspace software, gaat een samenwerking aan met distributeur Also Nederland. Awingu-software brengt bedrijfsbestanden en toepassingen samen op één veilige online workspace. Met het virtuele cloudplatform van Awingu kunnen ondernemingen hun bedrijfsapplicaties via een webbrowser laten werken op meerdere devices tegelijk, inclusief tablets en smartphones.

De huidige werkomgeving combineert SaaS, web, Windows Server, Windows Desktop en oudere legacy-applicaties. Met Awingu kunnen alle applicaties werken op een rdp-server, zonder opnieuw geprogrammeerd te moeten worden. Dit betekent een behoorlijke kostenbesparing voor bedrijven, aangezien de huidige it niet aangepast hoeft te worden. Binnen enkele uren heeft men, vanaf ieder device, op een veilige wijze toegang tot de bedrijfsbestanden op een online workspace.

Also Nederland beschikt al over een bestand van 160.000 artikelen en gaat nu ook Awingu op de Nederlandse markt commercialiseren. Het concern heeft in Europa meer dan 3600 medewerkers in dienst en is goed voor een omzet van 7,8 miljard euro.

Awingu-ceo Walter Van Uytven: ‘Wij verheugen ons op de samenwerking met Also. Onze waardepropositie stelt partners in staat om deze krachtige en tegelijkertijd eenvoudige mobilityoplossing sneller op te nemen en te integreren. De samenwerking met Also zorgt er ook voor dat we gebruik kunnen maken van het grote bereik van Also en van de toegevoegde van zijn ervaren sales- en marketingteams’.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-20T09:44:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.