A10 Networks neemt Appcito over

Handen schudden

De Amerikaanse application networking-specialist A10 Networks neemt de Amerikaanse cloudspecialist Appcito over. Met deze overname wil A10 gebruikers helpen bij de overstap naar de cloud. Er zijn geen financiële details bekend gemaakt.

A10 Networks levert sinds zijn oprichting on premise-diensten. Het merkt dat bedrijven steeds vaak de overstap naar de cloud maken. Dit om op een Agile en veilige manier te kunnen werken en om kosten te verlagen. Om in te spelen op deze trend neemt het bedrijf Appcito over. Dat is een Amerikaans bedrijf dat cloudgebaseerde application delivery controllers (adc's) levert.

Appcito’s technologie sluit naar eigen zeggen goed aan op A10’s Harmony-oplossing. ‘Deze architectuur stelt klanten in staat om op een veilige manier applicatiediensten, zoals analyses en automatisering, te leveren vanuit een datacenter of de cloud. Dit stelt klanten in staat om ‘cloud ready’ en ‘cloud native’ te worden’, vertelt A10 Networks-ceo Lee Chen. De nieuwe producten met de Appcito-integratie zijn naar verwachting eind 2016 beschikbaar. 

Medewerkersbestand

A10 Networks is in 2004 opgericht en sinds maart 2014 een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange. In datzelfde jaar opende het een EMEA Technical Assistance Centre (TAC) in Amsterdam. Het bedrijf beschikt over 860 medewerkers wereldwijd, verspreid over 27 landen. Voor de EMEA-regio zijn dat zo’n vijftig medewerkers.

De dertig medewerkers van Appcito worden aan het medewerkersbestand van A10 toegevoegd. Appcito-ceo Kamal Anand gaat hierbij een nieuwe cloud divisie binnen A10 leiden. Hij rapporteert rechtstreeks aan ceo Lee Chen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-26T15:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.