Riverbed en Verizon werken aan veiliger cloud

cloud computing

Riverbed Technology en Verizon Enterprise Solutions slaan de handen in elkaar. Samen gaan ze Amazon Web Services-omgevingen (AWS) veiliger en vlotter toegankelijk maken. De leveranciers bieden een 'geïntegreerde, veilige en geoptimaliseerde netwerkdienst' waarmee bedrijven hun vestigingen en datacenters via een Direct Connect Bundle-oplossing met AWS kunnen verbinden.

Nu de cloud steeds belangrijker wordt, willen steeds meer bedrijven een mobiele, veilige en snelle toegang tot het netwerk. Riverbed en Verizon spelen hierop in en kondigden eerder deze week een samenwerking aan. De WAN-optimalisatieoplossing van Riverbed, SteelHead, combineert met Verizons Secure Cloud Interconnect en Virtual Network Services-oplossing en AWS Direct Connect tot een enkele, gebundelde oplossing.

Verizons Virtual Network Services (VNS) en Secure Cloud Interconnect-oplossing biedt grootzakelijke klanten de mogelijkheid om universele, lokale netwerkapparatuur (uCPE) te configureren, dat werknemers beheerde toegang krijgen tot de cloud over een veilig en efficiënt netwerk met hoge prestaties. Binnen deze omgeving wordt Riverbeds SteelHead WAN-optimalisatieproduct als virtueel-netwerkfunctie aangeboden. Het versnelt naar eigen zeggen de applicatieprestaties in de cloud en daarbij houdt het rekening met zowel bandbreedte als latency-kwesties, zodat de ervaring en productiviteit van de eindgebruiker beter worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-30T09:55:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.