Salesforce-partner 4C Consulting lijft CloudSocius in

Deal handen schudden overname

Het Belgische 4C Consulting, zelf Salesforce platinum partner, heeft CoudSocius overgenomen. Deze Salesforce gold partner is voornamelijk actief in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Arabische Emiraten. De vijfenzestig personeelsleden gaan over naar 4C Consulting. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

De Belgische onderneming wordt door de overname naar eigen zeggen de grootste onafhankelijk partner van Salesforce in Europa met honderdtachtig consultants verspreid over negen kantoren. CloudSocius-ceo Gareth Stephans wordt benoemd tot ceo voor de business units in het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten. Ook wordt hij directeur bij de 4C Group naast voorzitter Johan van Genechten, ceo Pascal Borremans en cco Kris Larivière.

‘De cloudtechnologieindustrie is in opkomst en bedrijven willen meer en meer een volledige digitale transformatie waarbij ze cloudservices toepassen om hun business te laten groeien, klanten efficiënter te managen en meer producten en services aan te kunnen bieden’, aldus Van Genechten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-23T14:59:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.