Managed hosting door True

Teamleader maakt eigen app-winkel

 

cloud computing

Het Gentse Teamleader, een startup gespecialiseerd in crm-toepassingen, heeft een eigen appstore gebouwd. Dat maakte het bedrijf bekend op zijn Work Smarter-event.

Er waren voor de software van Teamleader al verschillende programma’s beschikbaar die inhaakten op hun api, maar vaak bleven die onder de radar van klanten. Al die software wordt nu op een platform gebundeld: de Teamleader Marketplace. Het gaat om boekhoudsoftware, chatprogramma’s en betalingsapps. Daar zijn ondertussen al ruim honderd applicaties te vinden, bovenop de veertig integraties die al officieel beschikbaar waren.

Het bedrijf zelf gaat ook de  integratie van zijn software met andere pakketten fors verbeteren, zodat Teamleader beter samenwerkt met bijvoorbeeld Microsoft Office. Daarnaast wil het bedrijf ‘API Evangelists’ gaan inzetten, om ontwikkelaars en gebruikers te ondersteunen bij het integreren van apps. Op die manier wil het bedrijf evolueren van een product naar een platform voor kmo’s. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6018232). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×