Skykick opent Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Opening

Skykick, een Amerikaanse leverancier van cloudmanagementsoftware voor it-dienstverleners, heeft Amsterdam uitgekozen als vestigingsplaats voor zijn Europees hoofdkantoor. Het bedrijf neemt zijn intrek in het nieuwe Amsterdam Spaces Amstel-gebouw, genaamd The Cloud, waar ook andere Amerikaanse techgedreven bedrijven zitten zoals Amazon en Uber.

Vanuit zijn Europees hoofdkwartier wil Skykick op zoek naar extra medewerkers, partners en klanten. De vestiging in Amsterdam betekent ook het eerste 'Skykick Support Center' buiten de Verenigde Staten. Het bedrijf wil ook op lokaal niveau ondersteuning kunnen bieden aan klanten. Met het platform van Skykick kunnen it-dienstverleners hun klanten ondersteunen in de migratie naar de cloud om vervolgens die cloudapplicaties te beheren.

Skykick kondigde recent aan samen te werken met Microsofts nieuwe datacenters in Duitsland (Magdeburg en Frankfurt). Het bedrijf verwacht hierdoor de aarzelingen bij potentiële klanten om in zee te gaan met een Amerikaans cloudbedrijf weg te nemen. Naast Microsoft werkt Skykick onder meer met partners als Ingram Micro, CDW en Softbank.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-17T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.