Managed hosting door True

Skykick opent Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Opening

Skykick, een Amerikaanse leverancier van cloudmanagementsoftware voor it-dienstverleners, heeft Amsterdam uitgekozen als vestigingsplaats voor zijn Europees hoofdkantoor. Het bedrijf neemt zijn intrek in het nieuwe Amsterdam Spaces Amstel-gebouw, genaamd The Cloud, waar ook andere Amerikaanse techgedreven bedrijven zitten zoals Amazon en Uber.

Vanuit zijn Europees hoofdkwartier wil Skykick op zoek naar extra medewerkers, partners en klanten. De vestiging in Amsterdam betekent ook het eerste 'Skykick Support Center' buiten de Verenigde Staten. Het bedrijf wil ook op lokaal niveau ondersteuning kunnen bieden aan klanten. Met het platform van Skykick kunnen it-dienstverleners hun klanten ondersteunen in de migratie naar de cloud om vervolgens die cloudapplicaties te beheren.

Skykick kondigde recent aan samen te werken met Microsofts nieuwe datacenters in Duitsland (Magdeburg en Frankfurt). Het bedrijf verwacht hierdoor de aarzelingen bij potentiële klanten om in zee te gaan met een Amerikaans cloudbedrijf weg te nemen. Naast Microsoft werkt Skykick onder meer met partners als Ingram Micro, CDW en Softbank.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.