Nuvias distribueert cloudtechnologie Lifesize in EMEA

Vergaderen

It-distributeur Nuvias gaat de distributie in EMEA verzorgen van de cloudtechnologie van Lifesize. De technologie omvat techniek voor audio-, web-, en videovergaderingen. Nuvias integreert Lifesize in de onlangs opgerichte Unified Communications Practice, die serviceproviders en resellers end-to-end uc-oplossingen biedt.

‘We zijn verheugd dat Nuvias zijn aanwezigheid in ons groeiende partnernetwerk uitbreidt om de beschikbaarheid van Lifesize in EMEA te vergroten’, vertelt Tom Cameron, chief revenue officer bij Lifesize. ‘Nuvias biedt interessante nieuwe mogelijkheden voor Lifesize-technologie. We hebben al bijna tien jaar een relatie met Zycko, nu onderdeel van Nuvias, en we zijn ervan overtuigd dat Nuvias dezelfde service en ondersteuning zal blijven leveren aan hun partners, maar daarnaast ook onze dekking in EMEA aanzienlijk zal vergroten. We gaan Nuvias voorzien van een volledig en uitgebreid partnerprogramma dat deze inspanningen ondersteunt en dat bij zal dragen aan hun uiteindelijke succes.’

Steve Harris, uc-verantwoordelijke bij Nuvias, zegt: ‘Lifesize was de eerste onderneming die een geïntegreerde, op de cloud gebaseerde aanpak gebruikte voor levering van intuïtieve samenwerkingsdiensten met een combinatie van hard- en software. Videovergaderingen veranderen en de distributie verandert ook. Onze partners zijn steeds meer op zoek naar een nieuwe dienstgerichte aanpak, met terugkerende revenuen. Met onze ervaring, technische vaardigheden en kennis bevinden we ons in de positie om te voldoen aan deze veranderende behoeften en we kijken ernaar uit om met Lifesize samen te werken om deze groeiende markt in geheel EMEA te ontwikkelen en te bedienen.’

Uitbreiding portfolio

Nuvias voegt de afgelopen maanden veel nieuwe merken toe aan zijn portfolio. Het bedrijf sloot eerder distributieovereenkomsten met Dtex Systems, Juniper Networks, Vasco, Audiocodes en Github.

Nuvias is een internationale ict-distributeur. De groep bestaat uit vier bedrijven: Wick Hill (cybersecurity), Zycko (netwerken), Siphon (unified communications) en DCB (beveiligingsspecialist uit de Benelux). Nuvias telt 21 regionale vestigingen in de EMEA-regio. In de Benelux zijn Zycko-kantoren in Amsterdam en Zaventem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-17T13:23:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.