Destiny Communications steekt de grens over

Belgie en Nederland

Het Zaventemse Destiny Communications, dat opgericht werd door de broers Samuel en Daan De Wever, heeft met het Nederlandse Motto Communications zijn eerste buitenlandse overname gedaan. Destiny wil op korte termijn groeien naar een omzet van vijftig miljoen euro en aanwezig zijn in meerdere Europese landen.

Motto ontwikkelde met Flux een portaal voor clouddiensten, waarbij partners en resellers oplossingen kunnen aanbieden aan eindklanten. Dit geïntegreerde clouddistributieplatform verfijnt de schaalbaarheid van het Destiny-aanbod en is een tool voor het bedrijf en zijn partners om voor klanten de gepaste cloudomgeving te creëren en te beheren. Bovendien biedt de acquisitie toegang tot een team van ingenieurs en ontwikkelaars en versterkt het het dienstenaanbod van beide partijen.

‘We groeien niet óm te groeien’, licht ceo Daan De Wever van Destiny de overname toe. ‘Deze overname versterkt ons clouddienstenaanbod en daar worden vooral onze klanten en partners beter van. Zowel Destiny als Motto Communications richt zich op innovatieve bedrijven, profileert zich als belangrijke uitdager in de markt en deelt een cultuur van sterk ondernemerschap. De wil om te internationaliseren met een jong en dynamisch team, is nadrukkelijk aanwezig.’

Cco Robbert Heemskerk van Motto en oprichter Kay Reynen treden toe de groep aandeelhouders en directieleden van Destiny. Heemskerk wordt bovendien verantwoordelijk voor sales en operations voor de Nederlandse markt en Reijnen voor softwareontwikkeling.

Destiny heeft nu zo’n 140 medewerkers en een bijgestelde vooropgestelde omzet van 42 miljoen euro voor 2018.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-16T10:07:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.