Managed hosting door True

BKM rondt omzetkaap 50 miljoen met vier overnames

 

De Hasseltse telecom- en it-integrator BKM neemt Data-unit, Cc@ps, Fonitel en Voxx over. Die sluiten aan bij de vier divisies die BKM al enkele jaren uitbouwt: telecom, it-netwerken, ‘document & visual’ en connectiviteit. Dat schrijft De Tijd.

Cc@ps is een West-Vlaamse leverancier van vooral copy- en print-oplossingen. Fonitel is als integrator vooral gespecialiseerd in voice, data en connectiviteitsoplossingen. Voxx legt zich dan weer vooral toe op voicediensten in de cloud. Dataunit - een dochter van Cofely Fabricom - specialiseert zich in netwerk- en security-toepassingen.

BKM werd opgericht door Bart Soetaers en Marc Max, die in 1994 met een gsm-winkel startten. Het is een systeemintegrator van oplossingen van onder meer Microsoft, Unify, Mitel, Huawei, HP en Sharp installeert. Vooral kmo's zijn klant, maar met de overname van Data-unit - dat dertien miljoen euro omzet toevoegt - krijgt het ook toegang tot grotere bedrijven en overheidsdiensten.

Het business plan van Soetaers en Max voorzag twee jaar geleden een duidelijk doel: tegen 2020 de omzet van BKM verdubbelen tot vijftig miljoen. Die kaap wordt door de recente overnames vandaag al gerond. BKM groeide vorig jaar ook organisch met 10 procent.
Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6357081). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.