HPE doorbreekt grens miljoen OneView-licenties

award

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft de miljoenste OneView-licentie in gebruik genomen. OneView wordt gebruikt door zowel grote bedrijven als midden- en kleine organisaties voor een snellere implementatie van infrastructuur en workloads, op inzichten gebaseerd management en automatisering van workflow.

HPE OneView beschikt in versie 4.1 over nieuwe functies waarmee klanten hun infrastructuur en workloads sneller implementeren, VM-farm lifecycle-management automatiseren en het composable ecosysteem uitbreiden. Met de nieuwe verbeteringen kunnen klanten datacenteroperaties automatiseren en stroomlijnen, sneller inzichten vergaren binnen hun hybride cloud en de servicelevering aan interne klanten verbeteren.

‘Cloudadoptie blijft toenemen binnen bedrijven. Daarom ontwikkelen organisaties een uitgebreide strategie voor het beheer van een on en off premises infrastructuur’, zegt Ric Lewis, algemeen directeur van de software defined en cloud group bij HPE. ‘HPE OneView brengt alle aspecten van het dagelijkse lifecycle-management – in compute, storage en netwerkresources – samen op één plek. Dit biedt bedrijven de cloud performance die ze nodig hebben om aan de snel veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen.’

HPE OneView 4.1 is vanaf eind juni 2018 beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-12T10:05:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.